Vertreiber

Bioclimatic

înseamnă mai mult de 30 de ani de competenţă şi de experienţă în domeniul sistemelor de preparare şi de sterilizare ale aerului de înaltă calitate. Îmbunătăţirea conştientă a condiţiilor de aer în diferitele domenii ale vieţii se află de mai multe decenii în centrul activităţii noastre de cercetare şi de dezvoltare. Prin sisteme bine definite şi prin soluţii inovative am influenţat sistemele de preparare ale aerului peste tot în lume. Rezultatul activităţii noastre este gama actuală de produse, de producţie germană, care oferă soluţii în trei domenii de bază: sterilizarea aerului, filtrarea aerului uzat precum şi ionizarea aerului.

Kaut

Kaut ofere Umidificatoare si Dezumidificatoare pentru toate solutii. Pe langa scopul principal al activitatii noastre, de a va oferi numai produse de calitate in technica Umedificarii si Dezumedificarii, suntem pregatiti sav a sfatuim in gasirea una solutii optime pentru protejarea atat a oamenilor, cladirea cat si a echipamentelor.

Troges

Suntem un producător de frunte în domeniul tehnicii ventilaţiei cu filiale de producţie în Austria, Ungaria, Slovacia şi Republica Cehă. Cu peste 250 de colaboratori oferim gama completă de servicii – cuprinzând şi montare şi service. Prin experienţă de mai multe decenii, prin produse de înaltă calitate şi prin orientarea noastră maximă spre clienţi în domeniul desfacerii am devenit parteneri competenţi şi de încredere pentru clienţii noştri.